Rosa Grand Mogul - Vajfehér szirmok

Kertészetem büszkesége ez az intenzíven növő, sok erős szálat hozó nagy virágokkal díszítő rózsa fajta. Elsősorban olyan helyre tegyük, ahol a nap bármely szakában kényelmesen meg tudunk állni csodálni.

Mindenfajta érzelgős túlzás nélkül állíthatom, hogy a figyelmet a nagy és hibátlanul fehér virágaival szinte kiköveteli magának. Ültethetjük a bejárónk elé, a házba vezető út két oldalára, vagy éppen az előkertbe hármas csokorba, ami azt jelenti, hogy egy négyzetméterre három darabot ültetünk el kötésben, egyenlő távolságra a töveket egymástól. 

A rózsa - mivel ez a fajta is konténeres rózsaként kerül kiszállításra - az év egész szakában ültethető. Izgalmas fajta, hiszen nem kell hozzá lehajolni, mert a másfél méter körüli magasságban elhelyezkedő virágokhoz kényelmesen elérhetünk. Neveléséhez odafigyelés, és türelem szükséges, melyet azonban a Rosa Grand Mogul tömött szirmokkal hálál majd meg. 

 
Megyeri Szabolcs kertész 
Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.