Rosa Grand Mogul bokorrózsa

Megyeri Szabolcs 2014-06-12 23:06:11

A férfiak színlátása legendásan szűk skálán mozog, a hölgyek azonban milliónyi színárnyalatot tudnak megkülönböztetni, legyen szó ékszerről, ruháról, vagy éppen rózsáról. Ahogy egy női szekrényben a ruhák színharmóniája általában gondosan összeállított, úgy a gondos és alapos hobbikertészek birtokán is felfedezhető a színekkel megteremtett harmónia és egységesség.

A Rosa Grand Mogul bokorrózsa férfiaknak talán fehér, de a hölgyek azonnal észreveszik az finom pasztellrózsaszínnel szegélyezett vajfehér szirmokat, melyek az elegancia, a nőiesség, és gyengéd játékosság összhangját teremtik meg egyetlen rózsavirágban! A Rosa Grand Mogul bokorrózsa izgalmas középút a visszafogott, szűzies hófehér és a pajkos, incselkedő rózsaszín, vagy élénkpiros között, így a Rosa Grand Mogul bokorrózsa kiváló jellemtükrözője lehet azoknak a kertészkedőknek, akik az életet nem veszik halálosan komolyan, de mégis felnőtt, kiforrott személyiséggel, és persze nagyszerű szépérzékkel rendelkeznek. A Rosa Grand Mogul bokorrózsa erőteljes növekedésű, magasra törő, és nagy virágokat hozó rózsafajta, ezért meghatározó dísznövénye lehet a kertnek. A Rosa Grand Mogul bokorrózsa ültetése az egyéb bokorrózsákhoz képest nem nehéz feladat, a rózsa gondozása pedig kis tanulással könnyen elsajátítható, így kezdőknek is ajánlható az ismerkedés vele. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI FENYŐK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.