A Rosa Graham Thomas angol rózsa miért jó választás?

A sárga színt sokan az irigységgel kapcsolják össze, pedig ez a képzettársítás meglehetősen téves, ugyanis a sárga a napsütés, az öröm, a boldogság színe elsősorban. Elég csak az életet adó napsugarakra gondolni, és rögtön tovaszáll az irigységgel kapcsolatos rossz kapcsolat.

A Rosa Graham Thomas sárga angol rózsa ezt az életteli, nyári hangulatot hozhatja el minden kertbe, feltűnő színével, a Nap melegét felidéző árnyalatával a birtok legvidámabb, legvitálisabb színfoltja lehet.

A Rosa Graham Thomas angol rózsa a rózsaneveléssel való ismerkedés első lépése is lehet, mivel a betegségekkel szemben kifejezetten ellenálló, így a kertésznek nem kell tartania összetett növényvédelmi feladatoktól. A Rosa Graham Thomas angol rózsa tekintélyes magasságot érhet el, így valóban központi elemévé válhat a kertnek, vidám megjelenésével meghatározhatja a birtok egész hangulatát.

A Rosa Graham Thomas angol rózsa nagy méretei miatt elsősorban nagyobb, nyílt területeken mutatja meg szépségét, de például kisebb előkertekbe sem rossz ötlet ültetni, ilyenkor a rendelkezésre álló területet teljesen kitöltheti, így buja, izgalmas, és színpompás rózsasarok alakítható ki a segítségével.

Az élénksárga szín okán a Rosa Graham Thomas angol rózsa férfias, vagy férfi által lakott kertek kiváló dísznövénye is lehet, ugyanis a Rosa Graham Thomas megjelenése korántsem annyira feminim, mint halovány rózsaszín, pasztelles árnyalatú társaié. Hölgytulajdonosok keze alatt pedig igazi nőies csoda lehet a Rosa Graham Thomas  angol rózsa, mely egy jól megválasztott alkalmi ruhához hasonlóan meghatározhatja az egész miliőt maga körül!

További hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képekre.

                            
A Rosa Graham Thomas    A Rosa Graham Thomas   A Rosa Graham Thomas   A Rosa Graham Thomas
angol rózsa metszése       angol rózsa gondozása      angol rózsa tulajdonságai     angol rózsa ültetése

Rózsa ültetése: 

 

Rózsa metszése:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.