Termékek Menü
0

Rosa Golden Showers futórózsa – az arany zuhatag

Megyeri Szabolcs
2014-12-16 17:08:31

A futórózsák felhasználási területe általánosságban sokkal szélesebb, mint az egyéb rózsafajtáké, legfőbb előnyük, hogy házfalra, kerítésre, vagy változatos alakú támasztékrendszerekre terelhetőek. Így a futórózsa választása egy egészen újszerű dekorációs élményt jelenthet, egy érzékletes hasonlattal élve a futórózsa a többi rózsához képest három dimenziós látványt nyújt.

A Rosa Golden Showers futórózsa egészen egyedi virágokkal büszkélkedhet, mind a színt, mind a formát tekintve. Szirmai aranysárga árnyalatban pompáznak, a virág maga pedig hosszúkás, csúcsos alakú, mely a széleken szívet formázó szirmokból áll össze. A Rosa Golden Showers futórózsa külalakja tehát erősen eltér az általálos rózsaképtől, ezáltal különleges, már-már egzotikus növénydekoráció válhat belőle. A sárga szirmok a Nap meleg, éltető sugarait juttathatják eszünkbe, a nagyszámú, méretes virág pedig igazi arany zuhatagként borítja be a falat, a kerítést, vagy a pergolát.

A Rosa Golden Showers futórózsa mérete két és három méter közötti, mivel azonban támrendszerre terelve szükséges nevelni, ideális választás kisebb, vagy épp nagyobb kertekbe is. Helyszűkében a futórózsa a házfalra, vagy kerítésre futtatva mutathat jól, nagyobb, nyílt területen pedig például boltíves, vagy csúcsos támasztékon díszeleghet, képzeljük csak el, milyen csodás érzés lehet, egy aranyló virágokkal beborított „rózsakapun” keresztülmenve kijutni a kertbe! A Rosa Golden Showers futórózsát könnyű tarthatósága, magas esztétikai értéke, és változatos felhasználhatósága okán minden típusú kertbe szívesen ajánlom, elsősorban olyan kertészkedőknek, akik szeretik maguk körül a vidám, életörömöt adó, egzotikus dísznövényeket!