Rosa Golden Showers futórózsa – az arany zuhatag

Megyeri Szabolcs 2014-12-16 17:08:31

A futórózsák felhasználási területe általánosságban sokkal szélesebb, mint az egyéb rózsafajtáké, legfőbb előnyük, hogy házfalra, kerítésre, vagy változatos alakú támasztékrendszerekre terelhetőek. Így a futórózsa választása egy egészen újszerű dekorációs élményt jelenthet, egy érzékletes hasonlattal élve a futórózsa a többi rózsához képest három dimenziós látványt nyújt.

A Rosa Golden Showers futórózsa egészen egyedi virágokkal büszkélkedhet, mind a színt, mind a formát tekintve. Szirmai aranysárga árnyalatban pompáznak, a virág maga pedig hosszúkás, csúcsos alakú, mely a széleken szívet formázó szirmokból áll össze. A Rosa Golden Showers futórózsa külalakja tehát erősen eltér az általálos rózsaképtől, ezáltal különleges, már-már egzotikus növénydekoráció válhat belőle. A sárga szirmok a Nap meleg, éltető sugarait juttathatják eszünkbe, a nagyszámú, méretes virág pedig igazi arany zuhatagként borítja be a falat, a kerítést, vagy a pergolát.

A Rosa Golden Showers futórózsa mérete két és három méter közötti, mivel azonban támrendszerre terelve szükséges nevelni, ideális választás kisebb, vagy épp nagyobb kertekbe is. Helyszűkében a futórózsa a házfalra, vagy kerítésre futtatva mutathat jól, nagyobb, nyílt területen pedig például boltíves, vagy csúcsos támasztékon díszeleghet, képzeljük csak el, milyen csodás érzés lehet, egy aranyló virágokkal beborított „rózsakapun” keresztülmenve kijutni a kertbe! A Rosa Golden Showers futórózsát könnyű tarthatósága, magas esztétikai értéke, és változatos felhasználhatósága okán minden típusú kertbe szívesen ajánlom, elsősorban olyan kertészkedőknek, akik szeretik maguk körül a vidám, életörömöt adó, egzotikus dísznövényeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.