Rosa Double Delight tulajdonságai, és ültetése

Igazi nyári színeivel, különleges és feltűnő virágaival a nyári ágyások meghatározó rózsája lehet a Rosa Double Delight. Ha konténeres rózsaként ültetjük, nem vagyunk időhöz kötve.

Az év szinte bármely szakában elültethetjük ezt a cserepes rózsát. A rózsa metszése pedig mint minden más bokor rózsánál: kora tavasszal alapos, radikális és szakszerű visszametszést igényel, később pedig a vegetációs időszak folyamán az elvirágzott szálat távolítsuk el 5-6 levélig visszaszámolva, és így akár évi több, mint 5-6 virágzást is el tudunk érni.

A Rosa Double Delight rózsát elsősorban tehát szabadon kiültetve kertbe tudjuk elültetni, de használhatjuk balkonok, erkélyek színesítésére is. Ha igazán különlegeset szeretnénk alkotni, akkor a Rosa Peace-Béke rózsát javaslom mögé ültetni. Így szemünk igazán csodás, szelíd színeken tud megpihenni. Ha nem a harsány, szinte követelődző színeket részesíti előnyben, akkor az Ön kertjébe a Rosa Double Delight rózsát javaslom ültetni.

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.