Termékek Menü
0

​Rosa Demokracie – a klasszikus piros futórózsa

Megyeri Szabolcs
2014-12-11 17:08:22

Szinte mindenki szereti a klasszikus dolgokat, legyen szó zenéről, építészetről, vagy akár a legendás kis fekete ruháról a hölgyek szekrényében. A klasszikus értékek időtállóak, divaton kívüliek, időtállóak, és mindig aktuálisak. Ha rózsáról van szó, természetesen a piros rózsa számít igazán klasszikusnak, hiszen az élénkpiros szín egyszerre figyelemfelkeltő, díszes, és a színszimbolikának megfelelően a heves, áradó érzelmek kifejezője.

A Rosa Demokracie ezt testesíti meg, gyönyörű piros színével, magas, sudár alakjával, csepp alakú szirmaival. A Rosa Demokracie futórózsa minden kertnek jól áll, feltűnó pirossága vonzza a tekintetet, remekül egészíti ki a vegyes rózsaágyások színkavalkádját, önmagában telepítve pedig a birtok legvonzóbb díszévé válhat. Érdemes kihasználni a Rosa Demokracie futórózsa egyedi tulajdonságait, például látványos, különleges alakú támasztékra futtatni, egy boltíves támrendszerre futtatva például piros rózsakapun keresztül lehet majd bejutni a kertbe. Természetesen a Rosa Demokracie futórózsa kerítésre, pergolára, vagy akár a házfalra is futtatható, utóbbi esetben a fehér, vagy színes házfal gyönyörű kiegészítője lehet.

A Rosa Demokracie futórózsa tulajdonságai roppant kedvezőek, jó növekedésű, hosszú virágzási idejű rózsafajta, mely ráadásul a betegségekkel szemben erősen toleráns, így helyes gondozás esetén a szokásos rózsabetegségektől alig kell tartanunk. A Rosa Demokracie futórózsa ültetése majdnem az egész évben lehetséges, csupán a hideg téli hónapokban nem telepíthető, így akár tavasszal, nyáron, vagy éppen ősszel időszerű lehet a rózsa ültetése. A Rosa Demokracie futórózsát elsősorban érzelmes, az emóciókat élénken megélő hölgyeknek ajánlom, hogy személyiségüket a kertben is kifejezhessék egy káprázatos piros rózsával, de természetesen urak is jól járhatnak a Rosa Demokracie futórózsával, hiszen így mindig kézközelben lehet pár szál csodás virág, mellyel megajándékozhatják kedvesüket!