Termékek Menü
0

Rosa Casanova - Nyílik még a sárga rózsa

„Nyílik még a sárga rózsa” szól a klasszikussá vált dal, és amennyiben Ön is rajong a sárga rózsáért, mindenképpen ismerkedjen meg kertészetem egyik különlegességével, a Rosa Casanova sárga illatos rózsával!

Ez a különleges megjelenésű teahibrid rózsa merész színösszeállítások résztvevője lehet egy vegyes rózsaágyásban, de egyszerűen a szépen ápolt zöld gyep mellett is jól fog mutatni magában ültetve.

A Rosa Casanova azonban rejteget némi izgalmat és titokzatosságot is gondozójának, ugyanis az élénksárga szirmokat közelről megfigyelve a belső részeken barackszínű árnyalatokat fedezhetünk fel, így a messziről egységesnek tűnő szín közelről sokkal összetettebb, érdekesebb!

A Rosa Casanova teahibrid rózsa persze nem csupán árnyalataival, hanem átható illatával is felhívja magára a figyelmet, már pár tő Rosa Casanova rózsa ültetése átható rózsaillatot fog varázsolni az Ön közvetlen közelébe!

A Rosa Casanova az érzelmek, a szenvedély rózsája, melyet szívből ajánlok azoknak a hölgyeknek, akik személyiségük színes, izgalmas, és kicsit rejtélyes oldalát szeretnék megmutatni egy díszes rózsa képében! 

Hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képre.

                         
A Rosa Casanova illatos       A Rosa Casanova illatos        A Rosa Casanova illatos 
teahibrid rózsa metszése      teahibrid rózsa ültetése        
teahibrid rózsa tulajdonságai

Hasznos tanácsok a Rosa 
Casanova gondozásához

Tovább a növényhez > >

< < Vissza a Kerti mesékhez

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa