Termékek Menü
0

​Rosa Budatétény – Sárgás barackrózsaszín rózsa

Megyeri Szabolcs
2014-12-11 19:02:41

Rózsafajta annyi létezik, mint égen a csillag, pont ezért nem könnyű kiválasztani azt, amelyik a legjobban illik a kertünk miliőjéhez, na és persze a személyiségünkhöz. Rózsát ugyanis nem úgy választunk, mint egy hagyományos dísznövényt, hanem hosszan válogatva azt szemeljük ki, ami tükrözi bensőnket, harmóniában áll személyiségünkkel, és mindemellett még a kerti összképbe is problémamentesen belesimul.

A Rosa Budatétény sárgás barackrózsaszín rózsa egyszemélyben testesíti meg azt a színkavalkádot, amit a legtöbben birtokukon szeretnének tudni, összetett, nehezen kibogozható színvariációja izgalmassá, érdekessé teszi ezt a rózsafajtát, ráadásul a legkülönbözőbb merész színtársításoknak szolgál kiváló alapul. A Rosa Budatétény egyedülálló jelenség, távol áll a megszokott rózsa küllemtől, unalmasnak a legkevésbé sem mondható, modern színvilága üde foltként hathat a kertben, fiatalos megjelenésével pedig a birtok meghatározó látványelemévé válhat.

A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid egzotikus külalakja nem takar kényes, érzékeny növényt, ez a rózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ültetése könnyű feladat, extra gondoskodást pedig a szokásos rózsaápolási teendőkön felül nem kíván, így mind a kezdő, mind a haladó rózsabarátoknak ideális választás. A Rosa Budatétényt ajánlom mindazoknak a dísznövény rajongóknak, akik valamilyen különleges, az átlagostól elütő rózsafajtát szeretnének nevelni!