​Rosa Budatétény – Sárgás barackrózsaszín rózsa

Megyeri Szabolcs 2014-12-11 19:02:41

Rózsafajta annyi létezik, mint égen a csillag, pont ezért nem könnyű kiválasztani azt, amelyik a legjobban illik a kertünk miliőjéhez, na és persze a személyiségünkhöz. Rózsát ugyanis nem úgy választunk, mint egy hagyományos dísznövényt, hanem hosszan válogatva azt szemeljük ki, ami tükrözi bensőnket, harmóniában áll személyiségünkkel, és mindemellett még a kerti összképbe is problémamentesen belesimul.

A Rosa Budatétény sárgás barackrózsaszín rózsa egyszemélyben testesíti meg azt a színkavalkádot, amit a legtöbben birtokukon szeretnének tudni, összetett, nehezen kibogozható színvariációja izgalmassá, érdekessé teszi ezt a rózsafajtát, ráadásul a legkülönbözőbb merész színtársításoknak szolgál kiváló alapul. A Rosa Budatétény egyedülálló jelenség, távol áll a megszokott rózsa küllemtől, unalmasnak a legkevésbé sem mondható, modern színvilága üde foltként hathat a kertben, fiatalos megjelenésével pedig a birtok meghatározó látványelemévé válhat.

A Rosa Budatétény nemes, virágágyi teahibrid egzotikus külalakja nem takar kényes, érzékeny növényt, ez a rózsa a betegségekkel szemben közepesen ellenálló, ültetése könnyű feladat, extra gondoskodást pedig a szokásos rózsaápolási teendőkön felül nem kíván, így mind a kezdő, mind a haladó rózsabarátoknak ideális választás. A Rosa Budatétényt ajánlom mindazoknak a dísznövény rajongóknak, akik valamilyen különleges, az átlagostól elütő rózsafajtát szeretnének nevelni! 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.