Rosa Black Madonna - Sötétbordó teahibrid rózsa tulajdonságai

A sötétebb tónusú bordó rózsák vitathatatlan előnye, hogy sokkal komolyabb, érettebb hangulatot árasztanak, mint a harsány élénkpiros fajták, ugyanakkor az érzelmi töltet, a romantikus atmoszféra, és az elegáns megjelenés ugyanúgy megmaradnak.  Így amennyiben Ön egy konzervatívabb, elegánsabb, de mégis érzelmes, kifejező színű rózsát keres, meg is találta most a Rosa Black Madonna sötétbordó ágyás rózsa személyében!

Ez a csodaszép sötétbordó rózsa nem csupán szimbolikájában kiemelkedő, hanem kedvező tulajdonságai miatt is népszerű a rózsabarátok köreiben. A Rosa Black Madonna sötétbordó ágyás rózsa a betegségekkel szemben ellenálló, növekedési üteme jó, virágzási ideje pedig különösen hosszú! A Rosa Black Madonna sötétbordó ágyás rózsát szívből ajánlom minden fejlett szépérzékű, a klasszikus formákat kedvelő hölgykertésznek, elsősorban csoportosan ültetve, akár konzervatívabb kialakítású kertekbe, vagy éppen harmonikusan összeállított színekkel tarkított vegyes rózsaágyásokba.

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Black Madonna rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.