Termékek Menü
0

Rosa Aurelia - Szerelem első látásra

A szerelem a ránézésben rejtezik

Az első három másodpercben eldől minden. Ez így van a barátságban, még inkább így van a szerelemben is. Ami érzésünk van a másikkal kapcsolatban, az csak mélyül, és megerősítést nyer, töltsünk aztán vele el akár ötven évet is. Sok mindent megtudunk majd róla, megismerjük jó és rossz oldalait, de a lényegen azon, hogy ki is Ő valójában, semmit sem fogunk tudni megváltoztatni.

Éppen ezért nincs olyan, hogy csalódunk valakiben, akkor tulajdonképpen csak magunkat ámítottuk valamivel, ami nyilvánvalóan nem úgy volt már a kezdetekkor sem. Ha Önnek a Rosa Aurélia nem tetszik meg első ránézésre, akkor ez nem az Ön rózsája. Ön és a rózsa nem egymást keresik, ilyenkor tovább kell menni, tovább kell keresni.

Rózsákkal kapcsolatban nincs rossz döntés, ezt sose felejtse el! Csupán az történhet, hogy nem vállaljuk fel az érzéseinket: ha Önnek egy halványabb színárnyalat tetszik, de a környezete meg van róla győződve, hogy Ön egy harsány és határozott valaki, akkor itt az ideje, hogy csak magával a saját érzéseivel törődjön, és legyen szíves megengedni magának, hogy Ön is lehet gyenge, és érzelgős.

Itt az ideje, hogy ezt tudassa egy halványan rózsaszín rózsával, mely majd elmondja Ön helyett azt, amit olyan nehezen tud megfogalmazni. Végtére is ezért ültetünk rózsát, igaz?

Amor is aspectu

Megyeri Szabolcs kertész

 

Hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képekre.

                                     
A Rosa Aurélia illatos         A Rosa Aurélia illatos          A Rosa Aurélia illatos                    Tanácsok a Rosa
rózsa ültetése                    teahibrid rózsa metszése      teahibrid rózsa tulajdonságai        Aurélia gondozásához

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa