Rosa Alinka – piros-sárga virágágyi, ágyas rózsa

Megyeri Szabolcs 2014-12-11 15:41:19

A legklasszikusabb rózsák valószínűleg a szerelmet jelképező vörös, és a tisztaságot szimbolizáló hófehér rózsák, ám ezek, időtlen divatjuk mellett olykor kissé unalmas látványt nyújtanak, de legalábbis túlságosan megszokottak, elterjedtek. Amennyiben valaki valamilyen különleges rózsára vágyik, ami egyedi megjelenésével emeli a kert atmoszféráját, akkor éppen jó helyen van, a Rosa Alinka virágágyi, ágyas rózsa ugyanis aligha lehet mutatósabb rózsát találni! Ez a rózsafajta egyszerre két színben pompázik, mégpedig a klasszikus vörösben, ami egy csipetnyi élénk sárgával van megbolondítva. Így a Rosa Alinka egyszerre ismerős és újszerű, a dupla színösszeállítás révén külalakja játékos, a meleg színek a nyarat, az éltető tüzet hozzák közelünkbe, de a Rosa Alinka rózsa előnyei itt nem érnek véget. A Rosa Alinka egy élénk növekedésű, messziről feltűnő, gyermekien bájos rózsafajta, hosszú virágzási idővel, és nagy, középzöld levelekkel.

A Rosa Alinka bokorrózsa a kettős színtónus miatt bármilyen stílusú kertben megállja a helyét, illeszkedik a konzervatívabb ízléssel összeállított, angolparkokat idéző birtokokra, és a fiatalosabb, gyermekek, fiatalok lakta kertekbe is. A Rosa Alinka virágágyi, ágyas rózsa segítségével igazi színkavalkádot teremthetünk kertünkbe, a pirosas-sárgás szirmok messziről észrevetetik magukat, akár az utcára néző, a ház képét is meghatározó előkertbe, akár a kert belső, központi részére telepítjük. A Rosa Alinka virágágyi, ágyas rózsa betegségei kisszámúak lesznek, ugyanis ez a rózsa a betegségekkel szemben magas fokon ellenálló, így növényvédelmi feladatokkal rendszerint alig kell számolni az esetében. A Rosa Alinka virágágyi, ágyas rózsa gondozása tehát problémamentes, megjelenése kifejezetten figyelemfelkeltő, vidám, játékos szirmaival pedig elvarázsol mindenkit!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.