Termékek Menü
0

​Rosa Agkon piros-kárminvörös nemes, virágágyi teahibrid rózsa

Megyeri Szabolcs
2014-12-11 14:14:54

Számtalan egzotikus, különleges színvilággal rendelkező rózsafajta létezik, de csak egy olyan akad, melynek sosem múlik el a divatja, ez pedig a vörös rózsa. A vörös rózsa univerzális, feltűnő színével messziről vonzza a tekintetet, dekorációs értéke magas, és természetesen nincs szebb szerelmi ajándék, mint pár szál kárminvörös rózsa. A Rosa Agkon nemes, virágágyi teahibrid rózsa mindezt gyönyörűen testesíti meg, hiszen hamisítatlan piros, élénkvörös színű rózsafajta, mely a kertben is gyönyörűen fest, és vágott virágként is utánozhatatlan.

A Rosa Agkon piros nemes, virágágyi teahibrid rózsa mérete közepes, magassága 80-140 centiméter között várható, így kisebb kertekbe, előkertekbe, vagy a birtok virágágyás számára kialakított kisebb sarkába is bátran ültethető, visszafogott termetével nem fogja elnyomni a többi dísznövényt, ugyanakkor bármekkora területen domináns látványt nyújt, és meghatározza a kert látványvilágát. A Rosa Agkon kárminvörös nemes, virágágyi teahibrid rózsa tulajdonságai más tekintetben is kiváló kerti növénnyé avatják ezt a rózsafajtát.

A Rosa Agkon nemes, virágágyi teahibrid rózsa a növénybetegségekkel szemben közepesen ellenálló, így a szabályos ültetés, és az alapvető gondozási feladatok ellátása mellett megbetegedésekkel nem nagyon kell számolnunk. A Rosa Agkon rózsa virágai tömött szirmokkal rendelkeznek, a virágzási idő pedig kifejezetten hosszú, a csábos szirmok a nyár elejétől egészen késő őszig díszítik a kertet. A Rosa Agkon nemes, virágágyi teahibrid rózsa elsősorban szenvedélyes, érzelmes hölgyeknek ajánlom, de a bátran próbálkozhatnak vele férfi kertészkedők is, hiszen így mindig kézközelben lesz pár ámulatba ejtő vörös rózsaszál, mellyel meglephetik kedvesüket.