Pillangómágnes növények

A törékeny szépségű lepkéket mindenki szereti, és örömmel fogadja kertjében.

A pillangók kertbe csalogatásának viszonylag egyszerű a módszertana, a színpompás rovarok ugyanis előszeretettel látogatják az erős, markáns illattal rendelkező színes virágokat, így ha lepkeözönt szeretnénk otthonra, csupán ilyen dísznövényeket kell telepítenünk.

A cserjék közül jó választás a sokféle színváltozatban kapható nyáriorgona, a tárnicslonc, vagy a téli jázmin, az évelők csoportjából pedig a sásliliom, a jázmin, a lángvirág, vagy a pillangóvirág ajánlható.

A rózsák is megfelelnek a célnak, ám nem minden rózsa rendelkezik erős aromával, így ha pillangós rózsakertet szeretnénk, akkor az illatos fajták közül szemezgessünk. 

A pillangóknak a növények mellett vízzel is kedvezhetünk, egy lapos vizestál kihelyezésével is becsábíthatjuk őket, sőt, ha időnként egy félbevágott narancsot is elrejtünk a növények közé, biztos lesz a hatás!

Tudni kell, hogy a pillangó csalogató növények egyéb rovarokat is vonzani fognak, így számolni kell sokféle zümmögő, keringő rovar megjelenésével is.

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.