Termékek Menü
0
Pázsit fűmag 1 kg Katt rá a felnagyításhoz

Pázsit fűmag 1 kg

Ár:
1.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-06-13

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A pázsit fűmag keverékben található fajok biztosítják a gyep gyors kelését. Viszonylag rövid idő alatt igen szép, mutatós, zöld gyepfelületet ad, ami a pázsit fűmag keverék összetételének köszönhető. A talaj összetételére kevésbé igényes. 1 kg fűmag kb: 30 m2 terület egységes bevetésére elegendő.
 
A fű telepítése:
Vetés előtt a talajt egyenletesen morzsalékosra készítsük elő, a bevetendő területet komposzt illetve műtrágya feltöltésével tegyük termékennyé. A pázsit fűmag a talaj tetején egyenletesen kerüljön szétszórásra, majd gereblyével bedolgozásra. Ezután a bevetett területet tömörítsük hengerezéssel. A fűmag kikeléséhez nélkülözhetetlen a rendszeres öntözés. Ügyeljünk arra, hogy a vetés soha ne száradjon ki! A pázsit fűmag telepítés ideje: tavasszal május végéig optimális, ősszel:augusztustól október végéig lehetséges.
 
A pázsit gondozása:
A fű kikelése után az apró gyomokat távolítsuk le. A későbbiekben a rendszeres fűnyírás megakadályozza a gyomok feltörését. A telepítést követően az első fűnyírást 8-9 cm magasságnál javasoljuk elvégezni. A későbbi rendszeres nyírást követően a levágott füvet rendszeresen gyűjtsük össze. A gyep egészségének megtartását nitrogén tartalmú műtrágyák használatával érhetjük el. Dekoratív, egységes zöld felületet rendszeres öntözéssel kapunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő