Termékek Menü
0

Pampafű ültetése kertbe, utcafrontra

2016-11-05 11:21:17

 

Talán Önben is felmerült már az igény, hogy valamilyen átlagon felüli szépséggel rendelkező dísznövényt ültessen, mely ugyanakkor nem hasonlít a megszokott cserjékre, fákra. A válasz nem más, mint a pampafű, mely a díszfüvek között kiemelkedő népszerűséggel bír, köszönhetően egyedi alakjának és számos előnyös tulajdonságának.

Az alábbiakban megismerheti ezt a különleges növényt, és természetesen azonnal meg is rendelheti kertészetemből! Lássuk tehát, hogy miért a pampafű a legérdekesebb, legszebb díszfű!

 

Kertészetem pampafű kínálatát IDE kattintva tekintheti meg, rendelését pedig azonnal le is adhatja!

 

pampafű vásárlása Megyeri kertészet

 

pampafű teleltetése megyeri kertészet

 

A pampafű talajigénye egyszerű, a laza, esetleg homokkal dúsított, tápanyagban gazdagabb közeget kedveli. Fényigénye magas, mindenképp a kert vagy utcafront naposabb részérre telepítse. Ez a díszfű magas vízigényű, a rendszeres és bőséges vízellátásról ne feledkezzen el! A pampafű metszése a tavasz derekán esedékes, az új lombozat megjelenésekor a régebbi szárakat bátran visszavághatja, így biztosítva a megfelelő növekedést az új hajtásoknak. 

A pampafüvek között már több színváltozatot is hozzáférhető, kertészetemből az elegáns ezüstfehér, és a nőies, lágy rózsaszín változatokat is megrendelheti.

 

pampafű vásárlása Megyeri Kertészet

 

Az alábbi videóban Ön egyaránt megtekintheti a kiszállítás előtt álló és a már elültetett pampafüvet, így képek kaphat arról, hogy vásárlás esetén milyen növényt szállítok ki Önnek, illetve helyre telepítve is megcsodálhatja ezt a dísznövény különlegességet!

 

Fontos információ!

Pampafű vásárlása esetén a megrendelt növényt kertészetem saját teherautójával szállítom ki, így az érzékeny élő áru biztosan épségben, ültetésre készen érkezik meg Önhöz!

Tartalomhoz tartozó címkék: utcafronti növények ültetése