Termékek Menü
0

Palántanevelés

2017-04-04 21:16:00

zöldségpalánta vásárlás

Nézze csak milyen szépen kelnek ki egy fűtés nélküli fólia vagy üvegház alatt a két héttel ezelőtt elvetett zöldségmagok! Palántanevelés céljából akár egy fűtetlen, de világos garázsban, vagy verandán cserepekbe, vagy más szaporítóeszközökbe is bátran vethet. Ha eddig nem kezdett bele, azt javaslom ne vesztegesse az idejét! Folyamatosan vethetőek még a paradicsom, a paprika, a saláta, a káposzta, a spenót, a cukkini, vagy a retek vetőmagok. A magvetést már kora tavasszal el lehet kezdeni a palántaneveléssel, ekkor a hideg miatt még a kertbe nem szórhatóak ki a magok, de a lakásban, például a belső ablakpárkányon már el lehet kezdeni a zöldségek nevelését. A magvetésnek roppant alacsony a kezdő költsége, csupán pár alkalmas keltetőedény kell, például tojástartó, tejfölös pohár, vagy kisebb műanyag edény, de aki a kis veteményes szépségét és a kényelmes vetést is szem előtt tartja, kertészetemből szaporítóládát is rendelhet

 

zöldségpalánta eladó

 

A másik út a saját nevelésű, ízletes és egészséges zöldségekhez a minőségi palánta! Azt ajánlom Önnek, hogy ne élelmiszer áruházakban, hipermarketekben vásároljon palántát, ezeken a helyeken ugyan olcsó lehet a kínálat, azonban a minőség, a frissesség nem garantált, hiszen ezeknek az üzleteknek nem a zöldségpalánta a fő profiljuk, így nem törekednek feltétlen a minőségi árukínálatra. A kertészetemből rendelt palánta esetén Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja, palántáim ellenőrzött forrásból, frissen kerülnek Önhöz, így a nagy terméshozamnak nem lesz akadálya! 

 

Előnevelt zöldségpalánta vásárlás ITT, KATTINTSON a kínálat megtekintéséhez és a rendelés leadásához!

 

Tudta-e? Az előnevelt palánták vásárlásával és ültetésével időt és energiát spórolhat, hiszen átugorhatja a magvetés és palánta nevelés több hetes időszakát, ráadásul így a ki nem kelt magok kudarcától is megkíméli magát! Tegyen próbát saját nevelésű, vegyszermentes, ízletes zöldségekkel, ültessen palántákat!

Tartalomhoz tartozó címkék: zöldségpalánta