Termékek Menü
0

Nyugati ostorfa ültetése

2017-01-03 13:20:00

 

A városi fáknak több feltételnek kell megfelelniük, tolerálniuk kell a szennyezett levegőt, tűrniük kell a szárazságot, és jó, ha árnyékot adó a lombkoronájuk, emellett természetesen dekoratívnak is kell lenniük. A rosszul megválasztott városi utcai vagy kerti fa később sok bosszúság forrása lehet, ezért fontos jól dönteni! Az egyik legkiválóbb városi fa a nyugati ostorfa, melyet nem véletlen láthat sokszor az utak mentén, parkokban, belvárosi tereken!

 

   >>>>>>>>>>>>>>>Nyugati ostorfa facsemetét vásárolna? <<<<<<<<<<<<<<<

ERRE TESSÉK! Kattintson és máris leadhatja megrendelését!

 

A nyugati ostorfa előnyei közé tartozik, hogy gyors növekedésű, jól tolerálja a városi, szennyezett levegőt, magas, jól árnyékoló fává fejlődik, és fasorok kialakítására is kiválóan alkalmas. Az ostorfa hátrányai kisszámúak, egyenetlen törzse egyeseknek nem tetszhet, termésével pedig vonzza a galambokat. 

 

Ha Ön is szeretné közelebbről megismerni ezt az érdekes, praktikus, és egyedi megjelenésű utcai díszfát, akkor az alábbi rövid videók megtekintésével alapos képet kaphat a nyugati ostorfáról!

 

Így festenek a szépen gondozott, visszavágott ostorfák egy harmonikus, rendezett utcafronton:

 

Tudta, hogy a nyugati ostorfából alacsony, nyírt sövény is kialakítható? Nézze csak meg:

 

A nyugati ostorfa forgalmas utak, szennyezett levegőjű városrészek kiváló fája, erre itt a bizonyíték:

 

Ha pedig mindez még nem volt elég, tekintse meg növényismereti órám rövid kivonatát, melyből részletesen megismerheti ezt a kedvelt díszfát:

 

Megtetszett Önnek a nyugati ostorfa, de azt kérdezi, mennyi idő, míg a zsenge csemetéből életerős, magas fa válik? Jó hír, hogy Ön egy huszáros vágással több évi fanevelést ugorhat át, amennyiben kertészetemből extra méretű, koros facsemetét rendel!

A koros ostorfa csemete egy több éve nevelt, akár 12-14 centiméter törzskörméretű fiatal fa, melyet elültetve Önnek rögtön egy méretes, magas díszítőértékű fája lehet! A nagyméretű koros facsemeték kiszállítását szakszerűen, kertészetem saját teherautójával végzem, így Önnek sem a szállítással, sem a cipekedéssel nem lesz gondja!

 

Extra méretű koros nyugati ostorfa csemetét IDE kattintva rendelhet!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok nyugati ostorfa