hamisciprusok

 Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc
 
A sövénynek való növények egyik örök slágere a hamisciprus, melyet többféle szín-, és méretváltozatban vásárolhat meg. Kertészetem kínálatában a legszebb hamisciprusokat találja meg!
 
Az örökzöld sövények egyik legszebbike a hamisciprus, mely évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend. A hamisciprus ideális térhatároló sövény növény, az oszlopos, magas változatok remekül takarnak, a megfelelő ültetési távolsággal pedig tömött, összefüggő zöld kerítés alakítható ki belőlük. A hamisciprusok növekedési üteme gyors, fagyállóságuk pedig jó, díszítőértékük egész évben változatlan. Az alacsonyabb gömb változatból magas esztétikai értékű térhatároló nevelhető, akár a telekhatáron, akár a kert belső részein. A hamisciprusok természetesen szoliternövényként is ültethetőek, élénk színükkel, harmonikus megjelenésükkel a birtok központi területein is remekül mutatnak.
 
Kertészetem kínálatában megtalálhatja a magas termetű különleges színárnyalatú oszlopos kék hamisciprust, a kúpos koronájú arany hamisciprust, és az alacsony gömbváltozatot is. A hamisciprust konténeres kiszerelésben kínálom, így Ön tavasztól késő őszig bármikor telepítheti csodás új örökzöld növényét! 
 

Tipp: a hamisciprusok kiválóan nevelhetőek cserépben is, így a terasz vagy a balkon díszei is lehetnek!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI FENYŐK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.