Fenyőfák széles választéka

Fenyőfa ültetésével minden kert otthonossá, kellemes hangulatúvá, örökzölddé varázsolható! Válogasson webshopom konténeres és gyökeres fenyőfái közül, biztos megtalálja az Önnek leginkább megfelelő fenyőfajtát!

A fenyőfa általánosságban melegséget, biztonságot, harmóniát sugároz, egész évben zöld levélzetével pedig nem hagyja, hogy a kert kopár, színtelen legyen. A fenyőfákat a lehető legsokoldalúbban lehet felhasználni. A birtokot szegélyező fenyősor esztétikus és hatékonyan takar, a belső részeken pedig akár térelválasztóként, akár szoliternövényként is telepíthetünk fenyőt. Az érdeklődők változatos fajtakínálatból csemegézhetnek, jó választás a klasszikus, szép vonalú lucfenyő, a sudár termetű, különösen dekoratív kolorádói jegenyefenyő, kisebb kertekbe pedig az alacsony termetű, lassan növekedő cukorsüveg fenyőt ajánlom. A fenyők nevelése nem jelent nagy kihívást, gondozási igényük alacsony, növényvédelmi feladatokat alig igényelnek.

Fenyőfák ültetését megkötés nélkül bármilyen stílusú és kialakítású kertekbe ajánlom, semleges, mégis dekoratív megjelenésük, sokrétű felhasználhatóságuk, télen is magas díszítőértékük miatt minden birtok hasznos és kedvelt növényei lesznek!

Tipp: a lucfenyőből megfelelő ültetési technikával és időnkénti metszéssel ízléses és tömött sövény alakítható ki!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.