Boróka félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon borókát kertészetemből! A kiválasztott növényeket szakszerűen kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Egyetlen kertből sem hiányozhatnak az örökzöldek, hiszen ezek a növények azok, melyek egész évben dekorálnak élénk lombszínükkel, így az őszi, téli kopár látványvilágot is megszépítik. Az örökzöldek kínálata hatalmas, így pontosan kiválaszthatjuk az egyéniségünkhöz, kertünkhöz legjobban illő örökzöldet. A borókát azoknak ajánlom, akiknek nem csupán a külcsín a fontos, hanem az is, hogy növényük sokoldalú, kettős haszonnal kecsegtető legyen. A boróka ugyanis dekoratív megjelenése mellett ehető terméssel is rendelkezik, mely nem csupán ízletes, de gyógyhatással is rendelkezik! A boróka a kezdő kertészkedőknek is bátran javasolható, hiszen nevelése szinte problémamentes, talaj-, és fényigénye átlagos/közepes, szárazságtűrése pedig kiváló!

Boróka rendelése a Megyeri kertészetből

Kertészetemben a boróka két különleges változatát rendelheti meg. A 4 méter magasra is megnövő, dús, bokros megjelenésű japán boróka a nagyobb kertek csodás szoliternövénye lehet, különlegessége, hogy ágai oldalirányban elhajlanak, így középen üreges, tölcsérformát vesz fel a növény. Az arany boróka pedig egy remek talajtakaró növény, magassága mindössze 20-50 centiméter, így kiválóan alkalmas félreeső, parlagi kertrészek esztétikus elfedésére, de előkertekben, utcafrontokon, vagy éppen társasházi körülmények között is ideális választás!

Tudta-e? A boróka terméséből készül a kedvelt szláv rövidital, a borovicska!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.