Termékek Menü
0

Önkormányzatoknak ajánlott közterületre ültethető növényfajok

Ez az oldal akkor érdekes Önnek, ha Ön polgármester, zöldfelületi kezelő, vagy önkormányzati kertész kolléga

   Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 2 perc 30 másodperc

 

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Tisztelt önkormányzati kertész Kolléga!

Kertészetemben több száz előnevelt koros már városi vagy falubeli kiültetésre alkalmas strapabíró, a hazai klimatikus viszonyokon edződött díszfa fajta közül válogathat. Külön kiemelném azt az Ön munkáját támogató, az Ön keze alá dolgozó választékot, melyet kizárólag olyan fafajtákból állítottam össze, melyeket célzottan a települési utca – és sorfásításokra, parkosításokra válogatott ki a kertész szakma az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján.

Amennyiben utcafrontja vagy parkja tervezéséhez, a növények összeválogatásához szeretnének segítséget kérni, úgy kérem kattintsanak ide.  Ha már rendelkeznek egy kert tervvel vagy egy növény listával akkor bátran válogassák össze az Önöknek szükséges növényeket kertészeti webshopomban, vagy árajánlatot is kérhetnek. Ehhez vegyék fel a kapcsolatot velünk, vagy keressék közvetlenül:

Nick Zsófia kertész kolléganőmet, aki készséggel segít Önnek: 
https://ci3.googleusercontent.com/proxy/GHssR1XX2nMaIM14STphJCMSxy4OIV3L0Kb3DkCqfpPnOiMfIqN6lFnzodCJ4bQgGUvhk6tlvbukOwYpWg=s0-d-e1-ft#http://lavandart.hu/images/flag_hun.gif   https://ci5.googleusercontent.com/proxy/l90AWIuuaqUlqmT6YxS7vdIFnmbsstNBN-x_8gN_bfWTsCe5RdIuUOLC3AsiDqG--55KntbrHcmCCq66=s0-d-e1-ft#http://lavandart.hu/images/flag_en.gif      
zsofi.nick.kerteszet@gmail.com

A kiválasztott és megrendelt növények házhoz szállítása: 

Egy önkormányzat utcafrontszépítéséhez vásárolt növények összértéke szinte mindig több mint bruttó 50.000.- forint. Kertészetem a bruttó ötvenezer forint feletti megrendelések esetén országosan egyedülálló módon saját tehergépkocsival egészen a kertkapujukig szállítja a megvásárolt növényeiket. Egyeztetés esetén akár a kivitelezés pontos időpontjához is tudjuk igazítani a kiszállítást, így Önöknek a tárolással sem kell bajlódniuk.  A növények házhoz szállításáról  itt tudhat meg többet. 

Az Ön által vezetett önkormányzat tehát legyen bárhol Magyarországon, kertészetem egészen a kertkapujáig szállítja a növényeiket.

Amennyiben még gondolkodik, kérem tekintse meg az alábbi videót és rögzítse szívében a látványt. Igen, Ön is kitűzheti települése jövőképének ezt a víziót: legyen az utcafronti növény összeültetés az Ön lakóhelyén is európai színvonalú!

Kertbaráti üdvözlettel, sikeres településszépítést kívánva: 

Megyeri Szabolcs
kertész