Termékek Menü
0

Növény kiszállítás Zala megye

2017-05-09 20:43:00

Zala megyei lakosoknak is rendelkezésére áll kertészetem országos házhoz szállítási szolgáltatása! Ha Ön Zala megyei lakos, bátran rendeljen online faiskolámból, kertkapujáig kiszállítom rendelését!

Kertészetem Zala megyébe, a megye minden településére kiszállítja a

megrendelt árukat! 

Kertészeti webshopomat IDE KATTINTVA érheti el!

Az internetes vásárlás és az ahhoz kapcsolódó házhozszállítás már nem újdonság, ha ruháról, műszaki cikkről, vagy éppen építőanyagról van szó. Az azonban ritkább, hogy élő növényeket, kertészeti cikkeket, kellékeket is lehet online rendelni. Ennek egyik oka, hogy az élő növények szállítását kevés futárcég vállalja el, hiszen kényes, óvatosan kezelendő áruról, és esetenként nagy méretekről van szó. Kertészetemből azonban Ön bármit rendelhet, a megvásárolt áru épségben, szakszerűen kezelve, és ami nagyon fontos, frissen, ültetésre készen kerül Önhöz!

Hogyan lehetséges ez?

Kertészetem egyedülálló módon nem külsős szállítóval vagy futárcéggel, hanem saját teherautókkal végzi a kiszállítást! A növényeket munkatársaim a becsomagolás, felrakodás, és kiszállítás folyamata alatt végig szakszerűen, nagy odafigyeléssel kezelik, folyamatosan szem előtt tartva azt, hogy élő áruról van szó! Míg egy hagyományos szállítócégnél sokféle termékkel foglalkoznak, addig nálam csak és kizárólag növényeket és a kertészkedéssel kapcsolatos termékeket kezelnek és szállítanak munkatársaim, ezért mindvégig megfelelően, nagy odafigyeléssel, és jelentős tapasztalattal végzik a kiszállítást!

növény kiszállítás Zala megye

A kiszállítás országos, így amennyiben Ön Zala megyében lakik, bátran rendelhet kertészeti webshopom kínálatából, megrendelését épségben és frissen juttatom el Önhöz! Lakjon akár Zalaegerszegen, Hévízen, Nagykanizsán, vagy valamely zalai kisvárosban, esetleg egy aprócska zala megyei zsákfaluban, megrendelését egészen az Ön kertkapujáig kiviszem!

kertészeti webshop

 

Kérdései vannak a kiszállítással kapcsolatban? Mindenre választ kap!

A kiszállítás árairól ITT tájékozódhat!

A vásárlás menetéről egyértelműen, lépésről-lépésre ITT OLVASHAT el mindent!

A kiszállítási idővel kapcsolatban IDE KATTINTVA tudhat meg mindent!