Termékek Menü
0
'Nijisseiki' japán körte Katt rá a felnagyításhoz

'Nijisseiki' japán körte

Ár:
2.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-08-05

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A biztonságos és bőséges termés érdekében porzópár szükséges. Kattintson ide, és válassza ki a fajtához illő porzópárt.

Nézze meg, milyen egészségesen fejlett csemetéket szállítok ki Önnek rendelését követően egészen a kertkapujáig. Indítsa el a videót.

Magyarországon 2003 óta elismert japán körte fajta. Fája szétterülő koronát képez. Közepes méretű gyümölccsel terem, melyek gömbölyű alakúak. Éretten a héj sárgászöld színű, érdes tapintású, paraszemölcsökkel teli. Húsa közepesen kemény, fehéres sárga színű, közepesen finom állományú. Savtartalma közepes, leveses, de nem fanyar. Jól tárolható japán körte fajta, akár négy-öt hónapig is eláll. A termés augusztus végén szüretelhető, melyek decemberig tárolhatók. Ez a fajta igen nagy mennyiségben tud teremni, bőséges gazdagsággal. Javaslom a gyümölcsritkítást, különben a termés erős mértékben aprósodik, és a nagy súly miatt leszakadhatnak ágrészek.

További növényeink is érdekelhetik

Raktáron
3.890 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő