Mikor jöhet jól a felmérési szakvélemény?

Megyeri Szabolcs 2014-06-24 17:38:19

Szinte minden kiskertben előfordul, hogy valamely növénnyel kapcsolatban probléma, kérdés vetődik fel, de a kerttervezés, kertfelújítás során is szembesülhetünk olyan szakmai jellegű kérdéssel, amelyre nem tudjuk a választ. Ez természetes, hiszen főleg a kezdő hobbikertészek még nem bírnak nagy tapasztalattal, de a régóta kertészkedők is szembekerülhetnek teljesen új, eddig még nem látott problémákkal.

Az ilyen esetekeben jön jól a felmérési szakvélemény, ami egy jelentős tapasztalatokkal rendelkező, megfelelő és magas végzettségű kertészeti szakember tanácsainak összessége. A felmérési szakvélemény megrendelése indokolt lehet, ha például eddig ismeretlen betegség támadta meg kedvenc gyümölcsfánkat, gondunk akadt a tartós, díszes pázsit kialakításával, kártevők lepték el díszfáinkat, vagy csak abban nem vagyunk biztosak, hogy mit, hová kéne ültetni a kertben. A példákat szinte a végtelenségig lehetne sorolni, hisz egy növényekkel beültetett birtok sosem steril, kiszámítható ökoszféra, hanem dinamikusan változó, sok problémaforrást rejtő kis világ.

A felmérési szakvélemény igénylése ajánlott minden olyan esetben, amikor a tapasztalatok, a szomszéd tanácsai, vagy az internetes leírások már nem elegendőek, de persze hasznosabb rögtön a kályhától indulni, vagyis a felmerülő makacs problémákat kísérletezgetés nélkül azonnal szakember gondjaira bízni.

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.