Mik a Rosa Isabel De Ortiz illatos rózsa legfontosabb tulajdonságai?

Megyeri Szabolcs 2015-02-05 10:58:59

A Rosa Isabel De Ortiz egy teahibrid illatos rózsa, mely egyedülálló rózsaszín-ezüstfehér árnyalatokban tündököl. Ez a rózsafajta erőteljes növekedésű, magasra törő hajtásokkal rendelkezik, termete az egy métert is elérheti, így vágott rózsának is kiválóan alkalmas.

A Rosa Isabel De Ortiz teahibrid rózsa virága kúpos, tömött, sok szirommal rendelkezik. A rózsa levelei sötét tónusúak, hosszúkásak, kiválóan egészítik ki a több színárnyalatban pompázó szirmokat. A Rosa Isabel De Ortiz rózsa virágzási ideje hosszú, nyár elejétől késő őszig nyílnak a virágok.

A Rosa Isabel De Ortiz illatos rózsa a rózsabetegségekkel szemben közepesen ellenálló, így helyes gondozás esetén megbetegedésekkel, kártevőkkel alig kell számolni. Amennyiben Ön a Rosa Isabel De Ortiz illatos rózsát ülteti kertjébe, egy messziről feltűnő, arisztokratikus megjelenésű, mégis nőies bájjal rendelkező rózsát birtokolhat majd, mely bármilyen stílusú kertben ragyogóan fest!

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FUTÓRÓZSA METSZÉSE TAVASSZAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.