Termékek Menü
0

Miért vásároljak földlabdás fenyőt?

2016-12-06 14:24:36

 

Gyakran felteszik nekem a kérdést: mik a dézsás, gyökeres fenyő előnyei? A kérdést nem lehet egy mondatban megválaszolni, azonban az indokok könnyen érthetőek, össze is foglalom ezeket!

 

földlabdás fenyő vásárlás Megyeri kertészet

 

Miért vegyek dézsás fenyőt?

Az élő karácsonyfa divatja több éve töretlen, egyre többen döntenek az élő fa mellett, ki természetvédelmi, ki pedig praktikus okokból. A legfontosabb, hogy a dézsás fenyő nem szobanövény, legfeljebb tíz napig maradhat a fűtött lakásban, ezután biztosan károsodik, akár el is pusztulhat, ez esetben pedig értelmét veszti az élő karácsonyfa ideája, tehát ezt a szabályt tartsuk be!

A földlabdás fenyő kiültetése már az újév első napjaiban lehetséges, de cserepes fenyő akár az edényében is tartható kültéren hónapokig. Ilyen módon a gyökeres fenyő vásárlása kettős hasznot biztosít, mert ugyanaz a fa karácsonyi díszként és kerti dísznövényként is szolgál minket.

 

földlabdás fenyő árak Megyeri kertészet

 

A konténeres fenyőfa árak meghaladják ugyan a vágott fenyők árát, de ne feledje, a földlabdás fenyőfa nem csak karácsonyi dekoráció, hanem évtizedekre szóló kerti dísznövény is egyben!

A földlabdás fenyő választék széles, kertészetemben hozzáférhető a luc, az ezüstfenyő, a nordmann fenyő a különlegességre vágyók pedig konténeres kolorádófenyőt is vásárolhatnak!

 

Tipp: a földlabdás karácsonyi fenyőt mindig úgy válassza ki, hogy kerti növényként tekint rá, és az adott faj igényeit (fény, talaj, tápanyag) és tulajdonságait (várható magasság, szélesség) veszi alapul.

 

Fontos információ!

földlabdás fenyő kiszállítás megyeri kertészet

Tartalomhoz tartozó címkék: gyökeres fenyőfa földlabdás fenyőfa