Miért jó választás a Rosa Eminence?

A megszokott és tradicionális piros és fehér rózsák mellett sokan vágynak olyan egyedi, különleges szépségű rózsára, mely mind formájával, mind színével valami újat, valami friss hangulatot tud csempészni a kertbe. Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor ne keresgéljen tovább, mert a Rosa Eminence lila teahibrid rózsa képében megtalálta új kedvenc dísznövényét!

A Rosa Eminence mély tónusú, roppant elegáns és egyben kecsesen nőies lila színvilága csodásan fog mutatni az Ön kertjében, akár izgalmas színkombinációk résztvevőjeként, akár önmagában, csoportosan ültetve. A Rosa Eminence lila teahibrid rózsa kompakt mérete lehetővé teszi a szűkebb helyekre való ültetést is, ráadásul ez a rózsafajta a betegségekkel szemben ellenálló, virágzási ideje hosszú, növekedési üteme pedig kiegyensúlyozott, így minden adott ahhoz, hogy Ön problémáktól mentesen neveljen egy jó adottságokkal rendelkező, az átlagtól markánsan elütő, kivételesen szép rózsát!

Ne feledje, az igazán szép rózsa titka a szakszerű ültetés és a megfelelő tápanyagellátás, ezért a Rosa Eminence lila teahibrid rózsa ültetéséhez, és az igazán látványos növekedés eléréséhez a Dolce Vital általános virágföld keveréket és a Mabako szerves istállótrágyát ajánlom!

Tovább a növényhez > >

< < Vissza a kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.