Különleges leanderek

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből különleges leander fajtákat! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Van-e szebb dísznövény a leandernél? Talán igen, de a leander nem csupán káprázatosan dekoratív, hanem sudár termetével, gazdag virágzatával, feltűnő megjelenésével, és nem utolsó sorban könnyű kezelhetőségével emelkedik ki a pompás, átlagon felüli esztétikummal rendelkező dísznövények közül! A leander hamisítatlan mediterrán hangulatot csempész a kertbe, emellett remekül tartható balkonokon, teraszokon is, így a társasházban, városban élőknek sem kell lemondaniuk a görög tengerpartokat idéző növénydíszről!

Leander vásárlás a Megyeri kertészetben

A leanderek nagy családjából kertészetem kínálatában szinte minden általános és érdekesebb fajtát megtalál. Ebben a menüpontban a különleges leandereket gyűjtöttem össze Önnek, hogy amennyiben az alapváltozatokat már ismre és szereti, akkor választhasson az extravagánsabb, egyedi tulajdonságokkal bíró leanderek közül is! Ajánlom figyelmébe az Atlas télálló rózsaszín leandert, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy akár -16 Celsius fokig is télálló, így akár átteleltethető a kertben, vagy a balkonon is!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.