Termékek Menü
0

Naspolya

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen naspolyát kertészetemből! A kiválasztott gyümölcsfa csemetéket szakszerűen, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába!

A naspolya nem ismeretlen hazánkban, a vidéki idősebb korosztály tagjai biztos emlékeznek még rá, mára azonban kiszorult a kiskertekből, éppen ezért ültetésével egy egzotikus, érdekes gyümölcstermőt nyerhet, mely azonnal egyedi arculatot kölcsönöz birtokának! A naspolya tulajdonképpen egy lombhullató növény, mely megjelenését tekintve lehet fa vagy bokor is. A hazánkban nevelhető változatok kompakt méretűek, kis kertekben, előkertekben is elférnek. A naspolya tartása könnyű, környezeti igényei alacsonyak, növényvédelmi feladatokkal alig kell számolni, metszése pedig csupán az elhalt ágak eltávolítását jelenti.

Naspolya rendelés a Megyeri kertészetből

A naspolya élénkfehér, elegáns virágai májustól júniusig díszítenek, C-vitaminban dús gyümölcsei nagy méretűek, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, sőt, még gyógyhatással is rendelkeznek! A termés nyersen is fogyasztható, de készülhet belőle lekvár, sütemények, egyéb desszertek. A naspolyát a különleges ízek kedvelőinek ajánlom, és mindenkinek, aki szeretne kertjében egy egzotikus, szokatlan gyümölcstermőt nevelni, mely biztosan felkelti a vendégek, betérők érdeklődését! A naspolya kis mérete és könnyű nevelhetősége miatt akár utcafronti vagy társasházi növényként is remekül helytáll!

Tipp: kertészetem kínálatában a naspolya több változatát is megtalálja!

Rendezés: