Mirtuszdió

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Mirtuszdió fajták széles választékát találja meg kertészetemben. A kiválasztott gyümölcsfa csemetéket szakszerűen, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába!

Gyakori kívánság, hogy a kertben a megszokott, jól ismert gyümölcsök mellett valamilyen érdekes, egzotikus, mégis könnyen nevelhető gyümölcsfa teremjen. Ha Ön is ilyen ínyencségre vágyik, akkor épp jó helyen jár, a mirtuszdió ugyanis igencsak ritka vendég a hazai kertekben, annak ellenére, hogy problémamentesen tartható, még kezdő kertbarátoknak is ajánlható! A mirtuszdió egy nagyjából két méter magasra cseperedő örökzöld bokor, mely díszítőértékét egész évben megtartja, látványos virágai egész nyáron dekorálnak, ráadásul nem csak a termés, de a virágok is ehetőek! A mirtuszdió nem télálló, az enyhébb teleket ugyan átvészeli, de ajánlott dézsában tartani, és telente a fedett helyen teleltetni.

Mirtuszdió fajták a Megyeri kertészetben

A mirtuszdió a napos területeket kedveli, jó hír, hogy kártevők és növénybetegségek nem támadják, metszése pedig csupán az elhalt, elszáradt hajtások eltávolításából áll. Kertészetem kínálatában a mirtuszdió több változatát találja meg, lejjebb görgetve a teljes kínálatot átböngészheti! A mirtuszdiót minden kísérletező kedvő, a különlegességekre fogékony kertbarátnak szívből ajánlom!

Tudta-e? A mirtuszdió termése édes-savanykás ízvilágú, kissé az ananászhoz hasonló, C-vitaminban gazdag, alkalmas ivólevek, édességek, fagylaltok készítéséhez, de nyersen is fogyasztható. 

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.