Különleges kivi

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Egzotikus, különleges kivifajták gazdag választékát találja meg kertészetemben! A kiválasztott növényeket szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába!

A kivi önmagában is egy roppant izgalmas és egzotikus gyümölcstermő, azonban aki fokozni akarja a hatást mind látványban, mind ízhatásban, bátran válogasson kertészetem különleges kivifajtái közül! Bizonyára Önnek is elnyeri a tetszését többek közt a dekoratív piros mini kivi, a kopasz termésű, héjastul fogyasztható Issai fajta, vagy a magas növésű, bíbor mini kivi! A különleges kivifajták nem kívánnak több, vagy összetettebb gondozást, mint a többi kiviféle, esztétikai értékük azonban magasabb lehet, gyümölcsük pedig izgalmas ízekkel, vonzó formákkal csábítja majd Önt!

Különleges kivifajták széles választéka a Megyeri kertészetben

A kivitermesztés kifejezetten egyszerű hobbikertészi feladat, a kivifajták általában nem igényelnek nehéz teendőket, átlagos mennyiségű öntözéssel és időnkénti tápanyag utánpótlással kell számolni. A kivi nevelésével kapcsolatban fontos a támasztékozás, ez a gyümölcstermőt igényli a megfelelő támasztást. Szintén lényeges információ, hogy kivi termőre fordulásának feltétele, hogy egy porzós kivi mellé mindig 3-4 darab termős kivit is választani kell, vagy párban kell megrendelni a kivitöveket!

Tegyen próbát a különleges kivifajtákkal, lelje örömét az ízeletes termésben!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.