Sorfák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 30 másodperc
                
Vásároljon kertészetemből közterületre ültethető sorfát, mellyel szebbé, díszesebbé teheti lakókörnyezetét! A facsemetéket szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába!
 
Az utcai fák telepítése mindenképpen ajánlott azokra a helyekre, ahol a házak előtti, járda menti sáv üresen árválkodik. Az utcai sorfák hathatósan díszítik a lakókörnyezetet, pozitív változást generálnak az utcaképet illetően, sőt, a fákkal rendezetté, harmonikussá varázsolt látkép az ingatlanárakra is jótékony hatással van. Ültessen Ön is facsemetéket utcafrontjára, hogy közvetlen környezetét zöldebbé, élhetőbbé alakítsa!
 
 
Széles utak, városba be és kivezető főutak, vagy éppen árnyas sétányok, szűk utcák: kertészetemben minden létező közterület fásítási feladatra  talál megfelelő fajt vagy fajtát. Determinált növekedésű oszlopos, vagy nyírás nélkül is gömbkoronájú fákat éppúgy, mint csüngő ágúakat vagy a nyírást kedvelő igazi élő lombkoronát nevelő utcai fákat. Kertészetem kínálatában mindenki biztosan megtalálja a neki legjobban tetsző fafajt, ajánlom például az Ön figyelmébe a látványos bordó levelű juhart, a kellemes emlékeket ébresztő vadgesztenyét, vagy a dekoratív selyemakácot! A teljes katalógusért görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!
 
Tipp: a jól megválasztott utcafronti fa ugyanolyan dísze a háznak, mint a szépen ápolt kert!
Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI FENYŐK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.