Parkfák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc
 
Közterületre való, dús lombozatú parkfák széles kínálatát találja kertészetemben! A kiválasztott facsemetéket országosan házhozszállítom!
 
Szépítse meg közvetlen környezetét díszes, méretes, utcára, közterületre ültetendő parkfákkal! Ne feledje, lakókörnyezete nem ér véget a kerítés vonalánál, akkor válik igazán vonzóvá az utcakép, ha a közös területeken is rendezett zöld növényzet díszlik, például árnyékot, takarást adó parkfák szegélyezik az utat. A parkfák felhasználási köre azonban jóval szélesebb ennél, ezek a fák ültethetőek társasházi övezetekbe, nagyobb belső udvarokba, vagy éppen az épületek közötti ligetes, pázsitos területre. Természetesen nagyobb magánkertek, vagy éppen kastélykertek, szállodakertek is szebbé, hangulatosabbá varázsolhatóak parkfákkal!
 
Parkfák széles választéka online kertészetemben
A gyönyörű parkfákkal igazi erdei hangulat teremthető, még városi környezetben is! A magas, dús lombozatú fák teret adnak a nyári hűsölésnek, a gyermekek játékának, vagy csak a kellemes időtöltésnek, pihenésnek. A hazánkban közismert és szeretett tölgyek, juharok, gyertyánok és bükkök mellett sok újdonságot és kevésbé ismert, de kiváló tulajdonságokkal rendelkező parkfát talál faiskolámban, a teljes kínálatért görgessen lejjebb!
Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.