Termékek Menü
0

A kínai kúszómagnólia csodája!

2017-01-23 18:55:16

 

Ön is bizonyára volt már olyan helyzetben (vagy éppen abban van), hogy egy érdekes, kifejezetten dekoratív, de emellett hasznos növényt keres a kertjébe? Könnyen lehet, hogy megtalálta, ugyanis a kínai kúszómagnólia nagyon izgalmas, vitathatatlanul hasznos, ráadásul szemrevaló kerti növény! Ismerje most meg minden tulajdonságát!

 

>>>>>Kínai kúszómagnóliát vásárolna? ERRE TESSÉK!<<<<<

Webáruházamból máris megrendelheti saját kúszómagnólia növényét, ha IDE kattint!

 

kínai kúszómagnólia

 

A kínai kúszómagnólia főbb tulajdonságai

Az ötízű gyümölcsként is ismert kúszónövény a Távol-Keletről származik, a magyar klímán jól érzi magát, még a keményebb teleket is gond nélkül kibírja. Talajigénye egyszerű, a tápanyagokban gazdagabb, humuszos közeget kedveli, öntözni óvatosan kell, a kiszáradás és a túlzott nedvesítés is kárt tehet benne.

A kínai kúszómagnólia fényigénye közepes, félárnyékban is megél, de ízletes termést napsütötte fekvésben hoz! Az egyébként is mutatós növény ősszel csodálatos sárgás lombszínnel kápráztatja el majd Önt!

 

kínai kúszómagnólia ár

 

A kínai kúszómagnólia gondozása

Ez az ehető gyümölcsű kúszónövény alig igényel ápolást, ellenálló és életerős. Mindenképpen szüksége lesz támrendszerre, ami akár a kerítés is lehet, de szebben mutat pergolára, vagy ívelt, formázott támrendszerre terelve. Eredeti élőhelyén fákra is felkúszik, de a kertben ezt Ön ne engedje neki, mert a fát "megfojthatja"! A kínai kuszómagnólia betegségei kisszámúak, főképpen a peronoszpórára lehet érzékeny, de a bevált permetszerekkel ez a probléma gyorsan orvosolható. 

 

kínai kúszómagnólia rendelés

 

Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket áruházam saját teherautójával szállítom ki Önhöz, így mindig friss, életerős, ültetésre kész növényt kap kézhez!

Tartalomhoz tartozó címkék: futó növény