Kertészkedés a balkonon

Kertészkedés a balkonon

A városi embernek kevés terepe van a kertészkedésre, így az erkélyek, balkonok értékesek ebből a szempontból. A balkonon szinte mindenki tart pár cserepes virágot, esetleg muskátlit, ennél azonban sokkal széleskörűbben hasznosíthatjuk ezt a területet.

Viszonylag kis befektetéssel be lehet indítani egy izgalmas balkonveteményest, a kezdéshez csupán virágládák, edények, termőföld, és pár kisméretű kéziszerszám szükségesek.

A kezdőknek elsőként a fűszernövényeket javaslom, a kakukkfű, a majoranna, a bazsalikom, vagy az oregánó bármely napos erkélyen nevelhetők, de jó választás a sokoldalú menta is!

Haladó balkonkertészek már zöldségekkel is próbát tehetnek, a koktélparadicsom, a bab, a fejessaláta, a csilipaprika mind hasznosak és egyben mutatósak is.

A balkonon való növénytermesztés nem csak az ízletes, ehető végeredmény miatt élvezetes, hanem azért is, mert remek időtöltés, produktív hobbi, ráadásul a szépen gondozott balkonveteménynek köszönhetően az erkély mindig rendezett, harmonikus képet fog mutatni!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.