Szakkönyvek

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Kertészeti szakkönyvek széles választékát találja kertészetemben, sőt, személyes szaktanácsadást is rendelhet! Keressen bizalommal!

A kertészkedés elméleti oldalát nem mindenki ismeri azonnal a kertészkedés megkezdésekor, így előfordulhat, hogy szakkönyvek segítségére szorulunk. Nem csak a kezdőknek jöhetnek jól a pontos, szakmai ismeretek, hanem azoknak is, akik ugyan már régebb óta művelik birtokukat, de most egy új növénycsoportot - például gyümölcsöket, fűszereket - honosítanak meg, és ezekkel kapcsolatban keresnek megbízható információkat. Sajnos az interneten nem ritkán egymásnak ellentmondó, olykor pedig laikus, dilettáns tanácsokkal találkozik az érdeklődő, ezért mindig biztosabb forrást jelent egy hagyományos szakkönyv.

Kertészeti szakkönyvek széles választéka

Kertészetem kínálatában Ön talál a gyümölcstermesztéssel, a fűszerkertekkel, a madárbarát kertekkel, vagy éppen a sírgondozással kapcsolatos kiadványokat is! Újdonság, hogy a könyvek mellett Ön szaktanácsadást is rendelhet, melynek során személyre szabottan, az Ön kérdéseire válaszolva e-mailben adok megoldási javaslatokat, hosszútávon használható segítő tanácsokat, útmutatókat. A szaktanácsadás ára egy szakkönyv árához mérhető, ugyanakkor személyreszabott, pontos, és garantáltan szakmai információkkal látja el Önt!

Tipp: amennyiben Önnek az egész kertjét érintő, összetett kérdése van, széleskörű tanácsadást szeretne, vagy társasházi kertekkel kapcsolatos kérdése van, válassza a kertészeti szakvélemény kérését!

Rendezés:
Kiadás éve
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.