Termékek Menü
0

Kertészetem sofőrjei

Kertészetem különlegessége, hogy - lakjon Ön az országban bárhol - ,dísznövény webáruházamban történő rendelés után, saját tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek növényeit. Így Ön biztos lehet benne, hogy a szállítás során növényei nem sérülnek. És egyáltalán, faiskolámban az árudai kereskedelemben megszokott méretekkel találkozhat, amely növényeket fel sem lehetne adni postán. Saját autójával is problémás és költséges lenne a hazaszállítás.

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik.

Ismerje meg Őket, tudjon meg többet Róluk!

Tóth Zoltán kertészetem vásárlójából lett az egyik leghűségesebb másodállásban dolgozó kollégám. A növényeken keresztül itt találta meg új szerelmét, a kertészetet.:) Főállásban hivatásos tűzoltóként dolgozik, és szabadnapjain másodállásban a növényeim kiszállításában vesz részt. Külön öröm számunkra, hogy ilyen fiatalon egy ilyen felelősségteljes munkát végez!

A fiatalos erő jól jön, amikor idősebb vásárlóimnak azzal kedveskedik, hogy a kertkapun túl is segít a sokszor nehéz faiskolai növényeket bevinni az udvarra.

Tóth Zoltán

Szilvásy Ferenc maga is nagy növénybarát, aki elsősorban a különlegességeket gyűjti kertjében. Korábban is kiszállításokkal foglalkozott, így már több százezer kilométert vezetett. Szabadidejében szívesen szereli autóját vagy szépítgeti vidéki házát. Vásárlóimat rendszeresen véletlenszerűen felhívom telefonon, és tüzetesen kikérdezem, hogy mennyire voltak megelégedve sofőr kollégám hozzáállásával. Feri kollégám segítőkészségét minden esetben kiemelik!

Ferenc nem pusztán egy munkahelyként tekint kertészetünkre, hanem hisz is abban, amit közösen célul tűztünk ki: az ország legtávolabbi pontjára is faiskolai méretű növényeket eljuttatni!

Maczó Gábor

Megyeri Róbert - aki tehát az édesapám - évek óta nyugdíjas, előtte egész életében a MALÉVnál dolgozott diszpécserként. A nemzeti légitársaság megszűnése után azonban pont jól jött neki, hogy a zajos reptér helyett besegíthet a faiskola növényeinek kiszállításában. Sem Ő sem más felmenőm nem volt kertész, ezt sokan kérdezik:) Szabadidejében horgászik és utazgat.

Robi bácsi elsősorban a vidéki megrendeléseket szereti kivinni, akár az ország legtávolabbi pontjára is. Több, mint 2 millió kilométert vezetett eddig, de még mindig szeret vezetni.

Megyeri Róbert
Micsu Károly

Micsu Károly egyik legfiatalabb sofőrünk, nemrég múlt 25 éves, aki főállásban egy nagy precizitást igénylő műszaki területen dolgozik. Másodállásban pedig a kertészetben a növény házhoz szállításban vesz részt. Ha nem dolgozik akkor szeret focizni, mostanában pedig igazi ajándékkal halmozza el Őt az élet: első gyermeküket várják feleségével.

Karcsi igazi rajongója a természetnek. Eredetileg természetvédelmet tanult, de ez már csak a hobbyja. Főleg a leghagyományosabb kertrészleteket szereti, a vadgyümülcsöket és azokat a kerteket amelyek szinte belesimulnak a tájba.