Termékek Menü
0

Kertészetem sofőrjei

Kertészetem különlegessége, hogy - lakjon Ön az országban bárhol - ,dísznövény webáruházamban történő rendelés után, saját tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek növényeit. Így Ön biztos lehet benne, hogy a szállítás során növényei nem sérülnek. És egyáltalán, faiskolámban az árudai kereskedelemben megszokott méretekkel találkozhat, amely növényeket fel sem lehetne adni postán. Saját autójával is problémás és költséges lenne a hazaszállítás.

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik.

Ismerje meg Őket, tudjon meg többet Róluk!

Tóth Zoltán kertészetem vásárlójából lett az egyik leghűségesebb másodállásban dolgozó kollégám. A növényeken keresztül itt találta meg új szerelmét, a kertészetet.:) Főállásban hivatásos tűzoltóként dolgozik, és szabadnapjain másodállásban a növényeim kiszállításában vesz részt. Külön öröm számunkra, hogy ilyen fiatalon egy ilyen felelősségteljes munkát végez!

A fiatalos erő jól jön, amikor idősebb vásárlóimnak azzal kedveskedik, hogy a kertkapun túl is segít a sokszor nehéz faiskolai növényeket bevinni az udvarra.

Tóth Zoltán
 

Keresztesi Tamás (Tomi) éppen 30 éves, és másodállásban dolgozik kertészetemben hétvégente. Főállásban csoportvezető. Otthon pedig felesége mellett 3 gyermek édesapja:)! Ha nem dolgozik, akkor cukrászkodik, tortát süt és a gyerekekkel játszik a kertben.

Tamás élő cáfolata annak, hogy a kert szépítgetése csak 40-50 felettiek hobbija. Baráti társaságában a legtöbb fiatal házaspár szintén Kertbarát, akik többnyire gyermekbarát kertet igyekeznek kialakítani.

Keresztesi Tamás
 

Holosnya Róbert (Robi) Pest-megyében, egy kedves kis városban él családjával. Robi nagy kedvence a régi amerikai kisbuszok, így ezek a gépek a nagy szerelmei kislánya, felesége és persze a növények mellett!

Róbert viszonylag ritkán - havonta mindössze pár alkalommal - vezet nálunk, mert főállása ennyit enged. Viszont amikor Ő van szolgálatban, akkor mindig tudjuk, hogy sokára ér csak haza. Ugyanis annyira segítőkész és közvetlen, udvarias úriember, hogy a legtöbb Kertbarát beinvitálja Őt kertjébe.

Holosnya Róbert
 

Megyeri Róbert - aki tehát az édesapám - évek óta nyugdíjas, előtte egész életében a MALÉVnál dolgozott diszpécserként. A nemzeti légitársaság megszűnése után azonban pont jól jött neki, hogy a zajos reptér helyett besegíthet a faiskola növényeinek kiszállításában. Sem Ő sem más felmenőm nem volt kertész, ezt sokan kérdezik:) Szabadidejében horgászik és utazgat.

Robi bácsi elsősorban a vidéki megrendeléseket szereti kivinni, akár az ország legtávolabbi pontjára is. Több, mint 2 millió kilométert vezetett eddig, de még mindig szeret vezetni.

Megyeri Róbert
Micsu Károly

Micsu Károly egyik legfiatalabb sofőrünk, nemrég múlt 25 éves, aki főállásban egy nagy precizitást igénylő műszaki területen dolgozik. Másodállásban pedig a kertészetben a növény házhoz szállításban vesz részt. Ha nem dolgozik akkor szeret focizni, mostanában pedig igazi ajándékkal halmozza el Őt az élet: első gyermeküket várják feleségével.

Karcsi igazi rajongója a természetnek. Eredetileg természetvédelmet tanult, de ez már csak a hobbyja. Főleg a leghagyományosabb kertrészleteket szereti, a vadgyümülcsöket és azokat a kerteket amelyek szinte belesimulnak a tájba.