Termékek Menü
0

Növény kiszállítás Baranya megyébe

2017-05-13 20:44:00

Baranya megyei lakosként Ön is bátran rendelhet online kertészetemből, hiszen az országos kiszállítás keretében természetesen bármely Baranya megyei településre is elviszem a megvásárolt termékeket! Ha Ön Baranya megyében él, bátran vásároljon kertészeti webáruházamból, kertkapujáig kiszállítom rendelését!

Kertészetem Baranya megyébe, az összes baranyai településre

kiszállítja a megrendelt növényeket és árukat! 

Kertészeti webshopomat IDE KATTINTVA érheti el!

 

Növény vásárlás az interneten keresztül!

Az internetes vásárlás és az ahhoz kapcsolódó házhozszállítás már nem újdonság, ha ruháról, műszaki cikkről, vagy éppen építőanyagról van szó. Az azonban ritkább, hogy élő növényeket, kertészeti cikkeket, kellékeket is lehet online rendelni. Ennek egyik oka, hogy az élő növények szállítását kevés futárcég vállalja el, hiszen kényes, óvatosan kezelendő áruról, és esetenként nagy méretekről van szó. Kertészetemből azonban Ön bármit rendelhet, a megvásárolt áru épségben, szakszerűen kezelve, és ami nagyon fontos, frissen, ültetésre készen kerül Önhöz!

Hogyan lehetséges ez?

Kertészetem egyedülálló módon nem külsős szállítóval vagy futárcéggel, hanem saját teherautókkal végzi a kiszállítást! A növényeket munkatársaim a becsomagolás, felrakodás, és kiszállítás folyamata alatt végig szakszerűen, nagy odafigyeléssel kezelik, folyamatosan szem előtt tartva azt, hogy élő áruról van szó! Míg egy hagyományos szállítócégnél sokféle termékkel foglalkoznak, addig nálam csak és kizárólag növényeket és a kertészkedéssel kapcsolatos termékeket kezelnek és szállítanak munkatársaim, ezért mindvégig megfelelően, nagy odafigyeléssel, és jelentős tapasztalattal végzik a kiszállítást!

 

növény kiszállítás Baranya megye

 

A kiszállítás országos, így amennyiben Ön Baranya megyében lakik, bátran rendelhet kertészeti webshopom kínálatából, megrendelését épségben és frissen juttatom el Önhöz! Lakjon akár Mohácson, Szigetváron, Pécsváradon, vagy valamely baranyai kisvárosban, esetleg Baranya megye egy eldugott kis falujában, megrendelését egészen az Ön kertkapujáig kiviszem!

 

kertészeti webshop

 

Kérdései vannak a kiszállítással kapcsolatban? Mindenre választ kap!

A kiszállítás árairól ITT tájékozódhat!

A vásárlás menetéről egyértelműen, lépésről-lépésre ITT OLVASHAT el mindent!

A kiszállítási idővel kapcsolatban IDE KATTINTVA tudhat meg mindent!