Termékek Menü
0

Kertépítőknek

Ez az oldal akkor érdekes Önnek, ha Ön és cége kerttervezéssel, kertépítéssel vagy fenntartással foglalkozik

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 2 perc 40 másodperc

 

Tisztelt kerttervező, kertépítő Kollégám!

Kerttervezőként, kertépítőként az alábbi 5 pontban összegzett feladatokkal, kihívásokkal szembesülünk ügyfelünk kertjének  megépítése során:

  1. ha nem mi terveztük a kertet, akkor kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak bizonyos növények
  2. és egyáltalán: az ügyfél számára egy kert építésénél a leglátványosabb és legfontosabb elem éppen a növények kiválasztása, maga a növényvásárlási folyamat
  3. lássuk be: amikor a kertépítő cégünk mindennapjaiban a szervezéssel , anyagok beszervezésével, megfelelő emberek megfelelő helyre történő pozicionálásával vagyunk elfoglalva ,
  4. akkor éppen azzal, aki a legfontosabb lenne nekünk: a kertet építő tulajdonosra, ügyfélre marad a legkevesebb energiánk, lelkesedésünk.
  5. A növények terv alapján, vagy növény kiültetési lista, szakvélemény alapján történő összeállítását , az ügyféllel történő növény méretek, fajták és tudnivalók lebeszélésének hosszú, türelmet és szaktudást igénylő kényes feladatát bízza ránk. 

Rendben, de akkor mit tegyek?

Hívja fel most

Nick Zsófia  kertész kolléganőmet, aki készséggel segít Önnek: 
06-30-368-78-59            

(Számkijelzés nélküli hívásokat nem fogadunk)
zsofi.nick.kerteszet@gmail.com

Amennyiben még csak most ismerkedik ezzel az új, kertépítői munkáját segítő, az Ön keze alá dolgozó lehetőséggel , akkor az Ön működési területéhez közel eső helyszínen egy találkozót szervezünk a részletek átbeszélése érdekében.
A találkozón minden egyes részletkérdés személyesen átbeszélésre kerül
.

Amennyiben a kert építéséhez szükséges növényeket kertészetünkből vásárolja, úgy Ön annak minden eddigi hasznát megtarthatja cége számára, míg a fent sorolt nehézségeket átvállaljuk Öntől.

 

A kiválasztott és megrendelt növények házhoz szállítása: 

Egy kert építéséhez vásárolt növények összértéke szinte mindig több mint bruttó 50.000.- forint. Kertészetem a bruttó ötvenezer forint feletti megrendelések esetén ingyenesen országosan egyedülálló módon saját tehergépkocsival egészen a kertkapujukig szállítja a megvásárolt növényeiket. 
Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával,  a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.  A növények tálcában, szaporítóládában és/vagy tiszta csomagolásban vannak, a nagyobb növények, földlabdás esetleg szabad gyökerű növények kiszállítása is az európai növényszállítási módoknak megfelelően történik, CC kertészeti kocsik alkalmazásával, zárt teherautóban. 


(A képen Megyeri Róbert nyugdíjas édesapám látható, aki rendszeresen részt vesz növényeim kiszállításában.)

Egyeztetés esetén akár a kivitelezés pontos időpontjához is tudjuk igazítani a kiszállítást, így Önnek a tárolással sem kell bajlódnia.    A növények házhoz szállításáról  itt tudhat meg többet. 

Az Ön által épített kert tehát legyen bárhol Magyarországon, kertészetem egészen a kertkapuig szállítja a növényeiket.

Kertbaráti üdvözlettel sikeres kertépítést kívánva: 

Megyeri Szabolcs
kertész