Kerítés befuttatása vadszőlővel

Megyeri Szabolcs 2014-05-23 14:18:08

Hazánkban egyelőre még nem jött divatba az osztrákoknál látható kerítések nélküli kertek kialakítása ezért akik nem szeretik a fából, betonból vagy drótból készült telekhatárok látványát, jobb ha megpróbálják eltakarni azokat.

A már sokszor elültetésüktől kezdve betegeskedő tuják helyett választhatunk örökzöld vagy virágzó cserjéket. Ha kevesebb hely áll a rendelkezésünkre akkor a legjobb választás a vadszőlő, mely hosszú, gyors növekedésű hajtásaival könnyen befutja kerítésünket. Sok gondozást nem igényeli szinte bármilyen kerti körülményt elvisel. Tavasztól nyárig zöld lombjával biztosítja a takarást. Nyár végétől megjelennek kékesfekete bogyói, melyeket az élénkvörösből bordós-lilás árnyalatúba forduló lombszín csak még jobban kiemel. Igazán különleges látványt nyújt ekkor a vadszőlő. Ültessen pár tővel kerítése mellé és örökre felejtse el a hagyományos kerítések látványát.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerti mese
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ILLATOS FENYŐFA: LUC FENYŐ KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.