Keleti uralom

Pár héttel ezelőtt Japánból kaptam nagyon szép turistafotókat, melyeket egy régi barátom kifejezetten a blog számára készített, és akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen messzi és egzotikus vidékről ritkán érkezik beszámoló. Egy kedves olvasóm mintha csak ezt akarta volna megcáfolni, illetve mintegy rálicitálni a felkelő Nap országából érkezett képekre, és egyenesen Vlagyivosztokból küldött fotókat. Természetesen ez a sorozat is célzottan ide készült, vagyis elsősorban a helyi, városi növényzetet, a parkokat, az ottani utcafrontokat örökítette meg. 

IMG_2926.JPG

Vlagyivosztok a távolságot tekintve Japánnal mérhető össze, a kínai és az észak-koreai határhoz közel található, az orosz város neve pedig annyit tesz: urald a keletet. A képekhez kapott rövid leírás szerint a közel hatszázezres lélekszámú kikötőváros nem tartogat különösebben érdekes turisztikai látnivalókat, olvasóm szerint a belvárosi rész is mindössze pár utcányi területet tesz ki, és az összkép meglehetősen sivár. Ennek ellenére mutatós parkok, növényekkel díszített előkertek, utcafrontok itt is vannak, és persze az ikonikus emlékművek környéke is beültetett, gondozott. Az alábbi képek tehát az egyhetes vlagyivosztoki tartózkodás sétáinak kivonatát tartalmazzák, különös tekintettel a helyi, városi növényzetre. Gábornak nagyon köszönöm a képeket, olvasóimat pedig biztatom arra, hogy amennyiben hasonlóan érdekes, ritkán látott helyeken járnak, készítsenek képeket, és küldjék el nekem, örömmel közzéteszem azokat!

IMG_2946.JPG

IMG_2891.JPG

IMG_3008.JPG

IMG_2894.JPG

IMG_3002.JPG

IMG_2896.JPG

IMG_2989.JPG

IMG_2922.JPG

IMG_2947.JPG

IMG_2920.JPG

IMG_3005.JPG

IMG_2919.JPG

IMG_2954.JPG

IMG_2918.JPG

IMG_2916.JPG

IMG_2902.JPG

IMG_3020.JPG

Vlagyivosztok a wikipedián, és térképen.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.