Termékek Menü
0

Karácsonyfa az internetről!

2017-09-14 20:48:00

A karácsonyfa vásárlás az év utolsó heteinek az egyik legfontosabb és legizgalmasabb programja. A megfelelő fa kiválasztása elsősorban a gyermekes családoknál kulcskérdés, hiszen a kicsik karácsonyát az ajándékok mellett a gyakran hetekig a lakásban maradó fenyőfa határozza meg. A legjobb karácsonyi fenyő kiválasztásának számtalan módja van, mindenki ismer ügyes fogásokat, trükköket, amikkel az árusok portékájának legszebb darabjait lehet kifogni (már persze ha a szerencse is a válogató vásárló mellé áll). Van ugyanakkor egy másik módja is a karácsonyfa beszerzésének, mégpedig az internetes vásárlás.

Az interneten keresztül számos dolgot lehet vásárolni, jó pár éve már nem idegen senkinek sem, hogy műszaki cikket, háztartási gépet, vagy éppen ruhaneműt a neten rendeljen. Növények esetében sem újdonság a számítógépes vásárlás, karácsonyfát azonban viszonylag kevesen rendeltek még így. Talán olyan kérdések merülnek fel Önben is ennek hallatára, mint például: Honnan tudom, hogy milyen és mekkora fát fogok kapni? Hogyan jut el hozzám épségben a fenyőfa? Megbízható-e az ilyen internetes karácsonyfa rendelés, azt kapom-e, amire számítok? Hadd válaszoljam meg ezeket a kérdéseket máris!

 

vágott karácsonyi fenyő rendelés

 

- Amennyiben webáruházamból rendel karácsonyfát, természetesen ugyanúgy válogathat, mint egy utcai árusnál. Kiválaszthatja a fa típusát, minőségi kategóriáját és természetesen a méretét is. Az internetes fenyőfa vásárlás hatalmas előnye, hogy Ön ezt ráérő idejében, otthona kényelméből végezheti el, nem kell a sötét decemberi estéken az utcákat rónia, a tömegben tülekednie, egy csésze kávé mellett is elintézheti a fa vásárlását, kedvenc karosszékében ülve! 

- A megrendelt fenyőt nem Önnek kell elszállítania, a kiszállításról munkatársaim gondoskodnak, akik kertészetem saját, kifejezetten növényszállításra kialakított teherautójával végzik a feladatukat, így az Ön fáját nem valamelyik futárszolgálat vagy a posta fogja házhoz vinni, hanem olyan szakemberek, akik gyakorlottan, óvatosan bánnak a növényekkel, tehát fáját épségben, hibátlan állapotban kapja meg!

- Kertészetem karácsonyi fenyői döntő részben magyarországi termelőhelyről származnak, gondosan nevelt, díszes, minőségi fenyőfák, melyek nem okoznak csalódást Önnek! Amennyiben azonban az átvételnél valamilyen okból mégsem tetszik az Önnek kiszállított fa, nyugodtan választhat az autón lévő többi fenyő közül is, így nem biztos, hogy elégedett lesz! A megrendelt fák minden esetben megfelelnek a leírásnak, egészséges, dús lombozatú, dekoratív fenyők!

Látogasson el webáruházamba, válogasson szebbnél-szebb karácsonyi

fenyőim közül, és rendelje meg az Önnek leginkább tetsző fát! IDE

KATTINTVA máris megtekintheti a kínálatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyfa