Lilaakác fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Kapaszkodó növények széles választékát találja kertészetemben! Válassza a dekoratív lilaakácot, melyet országos házhozszállítással kínálok!

A lilaakác a kapaszkodó növények közül több különleges, egyedi tulajdonságával tűnik ki! Ez a futónövény roppant látványos, fürtökben aláhulló virágzatot hoz, mellyel minden kert központi látványeleme lehet, ráadásul sok más kapaszkodó növénnyel ellentétben a lilaakác törzsesre is nevelhető, így megjelenése még rusztikusabb, romantikusabb lesz! A futónövények közül a lilaakác a legjobban, legkönnyebben formázható, metszéssel, megfelelő támasztékozással terjedési iránya pontosan kialakítható, tetszésünk szerint formázható.

Lilaakác fajták a Megyeri kertészetben

A lilaakácnak több, szebbnél-szebb változata érhető el kertészetem kínálatában, ajánlom például az Ön figyelmébe a klasszikus lilaakácot, esetleg a fehér, a rózsaszín, vagy a világoskék változatokat! A lilaakác telepítésével Ön egy jó takaróképességű, különlegesen mutatós dísznövényhez juthat, mellyel egyedülálló módon kertjének vízszintes felületei mellett annak függőleges térelemeit is hatékonyan tudja dekorálni!

Tipp: a lilaakác folyamatos felügyeletre, metszésre és formázásra szorul, így ezt a növényt nem ajánlom ritkábban látogatott víkendházakhoz, nyaralókhoz!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.