Borostyán

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Futónövények széles választékát találja kertészetemben! Válassza a borostyánt, melyet egészen a kertkapujáig kiszállítok!

A kapaszkodó növényeket régóta előszeretettel használjuk dekorációs és takaró funkciójukban egyaránt, hiszen a jól megválasztott futónövény hathatósan fedi be a futtatott felületet, és egyben remek élő, zöld dísz is! A borostyán az egyik legismertebb futónövény, igazán szépen árnyékban és félárnyékban növekedik, ezért különösen alkalmas takarásban lévő falak, belső udvari felületek, társasházi falrészek befuttatására. A borostyán kedvező tulajdonsága, hogy a falakra nem jelent veszélyt, csupán esetleges leszedésekor kell óvatosan leválasztani a felületről.  

Futónövények széles választéka a Megyeri kertészetben

A borostyán megjelenése egyszerre klasszikus és bohém, kiválóan alkalmas ódon, vagy kissé romos falak elfedésére, de burjánzó, természetközeli kertekben is nélkülözhetetlen, sőt, a borostyán akár fákra is terelhető! Kertészetemben többféle borostyán változat közül választhat, az alapfaj mellett megtalálhatja az algériai tarkalevelű, vagy a fehér-tarka levelű változatokat is! Ajánlom önnek is a borostyánt, ha egy harmonikus megjelenésű, kiváló takaróképességű, a falakat jótékonyan elfedő futónövényt keres!

Tipp: a borostyán örökzöld növény, így egész évben zölden dekorál!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.