Kapaszkodó növények

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 50 másodperc

Kertészetemben kapaszkodó növények széles választékát találja! A megrendelt növényeket az egész ország területén kertkapujáig kiszállítom!

A kapaszkodó növényekkel kapcsolatban számos tévhit kering, melyek többsége könnyen megcáfolható! Például:

- a kapaszkodó növények nem károsítják a jó állapotú, karbantartott falakat, csupán a már eleve málló, elhanyagolt felületeket képesek kismértékben károsítani!

- a kapaszkodó növények alatt nem nedvesedik be a fal, nem okoznak beázást, felvizesedést, sőt, ellenkezőleg, a levelek elvezetik a faltól a csapadékot!

- a kapaszkodó növények nem tesznek rosszat az épület hőháztartásának, nyáron késleltetik a felmelegedést, hidegben, szélben plusz szigetelőréteget jelentenek!

- a kapaszkodó növények alatt ugyan megjelenhetnek rovarok, de nem zavaró mértékben, csak annyira, amennyire bármely más növény környékén!

Kapaszkodó növények széles választéka Megyeri kertészet

A kapaszkodó növényeket jószívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnének csúf, például felújítás előtt álló falfelületeket hatékonyan, esztétikusan eltakarni, vagy szeretnék kerítésüket látványosabbá varázsolni. Szűkebb, épületekkel határolt kertekben a falfelületek befuttatása természetesebb, szellősebb látványt eredményez, de bármilyen épület esetén igaz, hogy az élő, zöld felület harmóniát, egyedi hatást teremt! A tapadókorongos futónövények utólag nyom nélkül eltávolíthatóak, de a többi faj leszedése sem okoz komoly károkat. Amennyiben Ön is szeretné birtokának vízszintes felületei mellett függőleges részeit is vibráló, lüktető, élő növényzettel burkolni, görgessen lejjebb, és válogasson kertészetem kapaszkodó növényei közül!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.