Hagymás előkészületek

Megyeri Szabolcs 2015-09-15 11:00:00

Az őszi ültetési szezon egyik legérdekesebb eleme a tavasszal virágzó hagymás virágok elültetése. A most földbe kerülő hagymákból ugyan csak tavasszal fejlődnek ki a virágok, így a hagymás ágyás ősszel és télen üres lesz, azonban aki nem mulasztja el most az ültetést, tavasszal páratlan szépségű virágözönnel fog gazdagodni.

A hagymákat szeptembertől október végéig lehet telepíteni, maga az ültetés pedig gyermekjáték, csupán az előírt ültetési mélységre kell figyelni, illetve arra, hogy a gumók csúccsal felfele, ne fejrefordítva kerüljenek a talajba. A hagymák minden szükséges tápanyagot és nedvességet tartalmaznak, így tavaszig nem is kívánnak további gondozást!

Tavaszi hagymások ültetésébe bevonhatjuk a gyerekeket is

Az érdeklődők a mostani hetekben gazdag választékból szemezgethetnek, a divatos tulipánok, nárciszok, íriszek, krókuszok mellett olyan különlegességeket is be lehet szerezni, mint a gömb alakú virágzatot nevelő díszhagyma, vagy sudár, csüngő virágzatú császárkorona. Fokozhatjuk a hatást, ha a hagymákat geometriai formákban, vagy éppen a kihajtási idő figyelembevételével helyezzük ki!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.