Őszibarack

Az őszibarack ínycsiklandó gyümölcs: természetesen frissen fogyasztva a legízletesebb és tápanyagtartalma is ekkor a legmagasabb, de ki ne imádná a nagymama baracklekvárját. Számos egyéb receptnek is alapanyagául szolgál. Készíthetünk belőle befőttet, különféle süteményeket, de levesnek is mennyei. Fagyasztással vagy aszalással hosszú ideig tárolható. Jótékony hatásai a szervezetre régóta ismertek. Segít megőrizni a bőr szépségét, a haj és a köröm egészségét. Diétás étrendbe is kiválóan beilleszthető, erősíti a csontokat és a szívet.

Bár az őszibarack száraz, kopár területeken is megél , tápanyagban dús talajban, rendszeres öntözés mellett érzi igazán jól magát. Jól tűri a téli fagyokat. Nélkülözhetetlen az eredményes fejlődés érdekében a megfelelő növényvédelemről gondoskodnunk, megelőzve a különféle betegségek kialakulását. A permetezést, rendszeres metszést és trágyázást csemeténk később gazdag terméshozammal hálálja meg.
Ültetéskor bátran ajánlom a Dolce Vital általános földkeverék használatát, mely facsemeténk számára biztosítja a megfelelő szerves- és ásványi anyag utánpótlást.

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.