Körte

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Válogasson kertészetem egyedülállóan széles kínálatából egészséges, előnevelt körtefát ! A kiválasztott körtefa csemetét kertkapujáig kiszállítom az egész ország területén!

Mikor a legfinomabb, legkedveltebb hazai gyümölcsökről van szó, az alma mellett általában a körte jut eszünkbe másodikként, ám a körte mégsem olyan gyakori a kertekben, mint a többi gyümölcs. Ennek oka lehet, hogy a körte egy kicsit több gondoskodást igényel, mint az átlagos gyümölcsfák, ugyanakkor ezek a teendők nem összetettek , akár kezdők számára is problémamentesen elvégezhetőek. A körte mellett szól, hogy rendkívül gazdag kínálatból válogathatnak az érdeklődők, külön figyelmükbe ajánlom az egzotikus Kosui japán körtét , a megjelenésében is különleges Piros Clapp körtét , a kis helyigényű, ám kimagaslóan dekoratív Obelisk oszlopos körtét , vagy éppen a mindenki szerint nagyon ízletes Diel körtét !

Kertészetem körtefa csemetéit különböző kiszerelésekben rendelheti meg, a szabadgyökerű fákat ősztől a tavasz elejéig ültetheti el, a konténeres körtefák viszont a fagyos hetek kivételével egész évben, így akár nyáron is telepíthetőek ! A koros csemeték rendelésével pedig Ön egy 4-6 éves, 1-5-2 méter magas, már termőre fordult fát kaphat, ami így azonnali eredménnyel kecsegtet. A körtét minden gyümölcsfa rajongónak szívből ajánlom, hiszen egy igazán ízletes, és élettani hatásait tekintve kiemelkedő gyömölcsről van szó, melynek fája nem csupán haszonnövényként, de kerti növénydíszként is kiválóan funkcionál!

Tipp:  körtefa ültetéséhez a  Dolce Vital általános virágföld  használatát ajánlom, mely hónapokon keresztül biztosítja növényünk számára a megfelelő tápanyagellátást.

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV


 SZABADGYÖKERŰ GYÜMÖLCSFÁK ÜLTETÉSE

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.