Kajszibarack

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon előnevelt, ültetésre kész kajszibarack csemetét kertészetemből! A hagyományos fajták mellett oltott csemeték közül is válogathat!

Bár a kajszibarack távol-keleti eredetű, mégis régi, hagyományos magyar gyümölcsként tekintünk rá, ami nem csoda, hiszen hazánkban már közel 500 éve tartják és nevelik ezt az értékes gyümölcstermőt ! A kajszibarack neveléséhez a honi klíma tökéletesen megfelelő , a kajszi fajták fagyállósága jó, talaj-, és vízigényük mérsékelt, gondozásuk kezdő kertbarátoknak is ajánlható! A kajszibarack betegségei permetezéssel megelőzhetőek és kezelhetőek, megfelelő trágyázással pedig kimagasló terméshozam érhető el! Oltott csemeték ültetésével a növényvédelmi feladatok jelentősen csökkenthetőek, természetesen az oltott változatokat  is megtalálja kertészetem kínálatában !

A kajszibarack gyümölcse igazán ízletes, és a magyar fajták - mint például a Ceglédi arany , a Gönczi magyar , vagy a Budapest kajszi  - minősége nemzetközileg elismerten kimagasló ! Amennyiben Ön is szeretne saját nevelésű kajszibarack fa gyümölcséből csemegézni, válasszon kertészetem kínálatából hagyományos magyar fajtákat , vagy biztos sikerrel kecsegetető oltott kajszi facsemetéket!

Tipp: konténeres vagy koros konténeres kajszi facsemete választása esetén az ültetés az egész évben elvégezhető, még nyáron is!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.