Alma

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Almafát ültetne? Ne keressen tovább, jó helyen jár! Kertészetem kínálatában almafa csemeték gazdag választékából válogathat, a kiválasztott fát pedig kertkapujáig kiszállítom!

Az alma a gyümölcsök alfája és omegája, nincs magyar ember, aki ne ismerné a népszerű fajtákat, és olyanról sem hallani, aki ne szeretné ezt az ízletes gyümölcsöt. Az almafa egybeforrt a honi kiskertekkel, és nem csupán sokoldalúan felhasználható termése miatt, hanem azért is, mert az almafa növényként is dekoratív, szerethető küllemű fa.

Önnek melyik a kedvence? A pirosan mosolygós Idared, az égővörösen csábító Starking, a ropogósan zöld Mutsu változat, vagy esetleg az extravagáns vörösbelű alma? Webshopomban tucatnyinál is több almafa csemete közül választhat, akár egyszerre több almafajtával is próbát tehet!

Az almafa nevelése kicsit nagyobb kihívást jelent, mint például a díszfák ápolása, azonban a metszési és növényvédelmi feladatok nem összetettek, könnyen tanulhatóak, ezért az almafákat a kezdő kertészkedőknek is bátran ajánlom! Ne feledje, az alma nem csupán egészséges és vitamindús gyümölcs, hanem esztétikus megjelenésű, a kertet otthonossá, barátságossá varázsoló gyümölcstermő fa is egyben!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS,CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.